Cum te poti face ascultata de catre partenerul de viata

Cum te poti face ascultata de catre partenerul de viata

Daca uneori vi se pare ca partenerul de viata nu va asculta atunci cand doriti sa purtati o conversatie sau ca nu este perceptibil la nevoile voastre, atunci este cazul sa schimbati modul de abordare, incercand urmatoarele metode:

- Ganditi inainte sa spuneti ceva si folositi un ton adecvat.  

- Incercati sa vorbiti cu sotul, cand este odihnit si se poate concentra la ceea ce spuneti. Este inutil sa purtati o conversatie importanta atunci cand este prea obosit si nu poate fi atent.

- Incercati sa va dati seama daca partenerul de viata este stresat, deoarece in astfel de momente va fi prea concentrat asupra propriilor probleme si nu va putea da atentie problemelor voastre.

- Ganditi-va daca va ascultati sotul atunci cand doreste sa va comunice ceva important.  S-ar putea ca niciunul dintre voi sa nu fie atent la ceea ce spune celalalt si astfel sa apara probleme de comunicare si de neintelegere.

- Alegeti un moment propice, in care sa discutati despre ceea ce simtiti amandoi. Incercati totodata sa nu va invinuiti reciproc, pentru problemele de comunicare.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cel mai important lucru intr-o relatie este sinceritatea. Iata cum puteti fi sinceri cu persoana iubita: In...
Comunicarea e fundamentala in orice relatie. Este si cel mai intalnit motiv pentru care se despart cuplurile....
Imaginea sotului care bea bere, stand pe canapea si uitandu-se la televizor, in timp ce sotia deretica...