Patine, gheata

Lista articolelor despre patine si gheata pe AflaCum.ro

Articole despre patine si gheata

Citeste cele mai noi articole despre patine si gheata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre patine si gheata, pe AflaCum.ro!

Daca doriti sa invatati sa patinati pe gheata si sa va mentineti echilibrul fara sa cadeti prea des, trebuie sa va echipati corespunzator, sa alegeti niste patine de calitate si sa exersati foarte mult.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

In primul rand, trebuie sa va echipati corespunzator si sa purtati haine groase, dar care sa va permita sa va miscati in voie, odata ce incepeti sa transpirati.

Se spune ca Fata este averea ta. Poate ca nu esti de acord cu aceasta zicala, dar, cu siguranta, doresti sa ai o piele sanatoasa si luminoasa. Pentru aceasta, pe langa metodele clasice de ingrijire si infrumusetare, exista o terapie simpla si eficienta care are la baza...gheata.

Tot ce ai nevoie pentru crioterapia de acasa e cat mai mult gheata!

1. Ce trebuie sa stii despre terapiile cu gheata

Gheata poate fi intrebuintata in tratamentele de infrumusetare si in cele de ingrjijire! In cele mai multe cazuri, functioneaza mult mai bine decat tratamentele de lux!

Apa inghetata are foarte multe beneficii asupra pielii. Este un remediu ieftin si rezolva o multime de probleme ale pielii:

1. Cearcane: Zona de sub ochi e extrem de sensibila. Asa ca poti folosi gheata in acea zona pentru a preveni aparitia cearcanelor. Cu ajutorul apei inghetate poti avea tenul perfect.

Nu e nimic mai enervant decat sa te trezesti dimineata, sa iesi din casa si sa gasesti parbrizul masinii tale inghetat. Vei pierde timp curatand macar o portiune care sa iti permita o buna vizibilitate si s-ar putea sa ai o mica intarziere la birou. De acum, insa, ai o solutie mult mai rapida si mai eficienta.

Nu iti trebuie decat apa si un alcool de frecare sau alcool izopropolic.

Combina 1/3 apa cu 2/3 de alcool, toarna lichidul obtinut intr-un pulverizator de plastic, pe care il gasesti in orice magazin de specialitate si ai obtinut substanta-minune! Foloseste spray-ul antiighet si vei observa ca, in cateva secunde, ai scapat de gheata de pe parbriz.

Terapia cu gheata se realizeaza prin aplicarea unei pungi reci sau a unui alt agent de racire pe piele, pentru tratarea ranilor musculo-scheletale.

Iata cum se aplica:

Puneti un prosop sau o carpa intre piele si punga de gheata, pentru a evita degeraturile.

Iata cum puteti face o punga cu gheata, folosind lucruri la indemana din casa:

Lucruri necesare:

- cuburi de gheata

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chiar daca este incitant, pentru soferi, condusul masinii iarna, pe zapada si/sau gheata, poate fi extrem de...