Paypal

Lista articolelor despre paypal pe AflaCum.ro

Articole despre paypal

Citeste cele mai noi articole despre paypal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre paypal, pe AflaCum.ro!

Desi eBay poate fi un mijloc bun de achizitionare a unor produse la un pret foarte avantajos, de la persoane de incredere, exista insa si oameni mai putini onesti, care incearca sa pacaleasca cumparatorii.

Chiar daca puteti sa va recuperati banii, datorita sectiunii de plangeri de pe eBay este indicat sa urmati anumiti pasi, pentru a evita frauda, dupa cum urmeaza:

Verificati informatiile vanzatorului si cota de feedback a acestuia. Aceasta este cea mai rapida metoda, pe care o puteti aplica pe moment. Este indicat sa cumparati produse de la o persoana care are un numar ridicat de vanzari (peste 1000) si o cota de feedback peste 98%.

PayPal este una dintre cele mai populare si de incredere modalitati de a trimite si de a primi bani online.

Iata cateva sfaturi despre cum se utilizeaza:

Crearea unui cont. Informati-va cu privire la servicii, de pe site-ul PayPal.com, unde puteti totodata sa va faceti un cont si sa va informati cu privire la diferite detalii. PayPal este un serviciu bancar online, avand un cont de baza Personal, ce se deschide gratuit si are o anumita suma ce poate fi retrasa pe luna. Exista si carduri PayPal, iar acest serviciu necesita o serie de garantii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.