Cum se utilizeaza PayPal?

Cum se utilizeaza PayPal?

PayPal este una dintre cele mai populare si de incredere modalitati de a trimite si de a primi bani online.

Iata cateva sfaturi despre cum se utilizeaza:

1

Crearea unui cont. Informati-va cu privire la servicii, de pe site-ul PayPal.com, unde puteti totodata sa va faceti un cont si sa va informati cu privire la diferite detalii. PayPal este un serviciu bancar online, avand un cont de baza Personal, ce se deschide gratuit si are o anumita suma ce poate fi retrasa pe luna. Exista si carduri PayPal, iar acest serviciu necesita o serie de garantii.

Deschideti-va un cont, inscriindu-va pe site. Alegeti tipul de cont pe pagina principala a site-ului, precum si tara si specificati tipul de cont (personal, de afaceri sau pentru o organizatie non-profit). Treceti pe pagina a2-a, completati informatiile necesare si cititi cu atentie termenii si conditiile. Finalizati contul, bifand casuta de acord si dand click pe “Agree and Sign Up.”

Verificati-va contul. Cautati un link pe pagina principala, care sa va permita sa faceti aceasta. Contul poate fi verificat, oferind un link spre un alt cont bancar. Unele servicii PayPal sunt restrictionate, pana cand va verificati contul.

2

Utilizarea contului.

Cum se depun banii. Daca doriti sa faceti cumparaturi, folosindu-va de contul PayPal, trebuie intai sa aveti bani in el. Dand click pe linkul „Add Money”, din coltul stanga sus a paginii principale, completati informatiile cerute si dati „Submit”. Alegeti apoi modalitatea de a adauga bani in cont. Puteti face aceasta prin transfer bancar sau cu card. In final, completati tranzactia, urmand pasii de pe pagina urmatoare.

Cum se retrag banii. Exista o anumita limita a sumei ce poate fi retrasa lunar.

- Dati click pe linkul “Withdraw”, de pe pagina principala, pentru a incepe procesul.

- Completati informatiile necesare, daca doriti sa retrageti bani din PayPal si treceti la pagina urmatoare.

- Alegeti, apoi, tipul de retragere si dati click pe linkul aferent alegerii facute. In final, completati tranzactia, completand informatiile necesare si trecand pe pagina urmatoare, pentru a trimite cererea.

Cum se trimit si cum se cer banii. Daca doriti sa trimiteti bani, rapid sau sa cereti bani, de la cineva, care nu v-a platit, alegeti intre “Send money” si“Request money”, din partea de sus a paginii principale.

Pentru a trimite bani, alegeti calea online, prin Western Union, pentru a transfera bani familiei sau prietenilor sau puteti opta pentru efectuarea de plati sau cumpararea unor produse. Pentru a cere bani, alegeti intre trimiterea unei facturi sau a unei simple cereri. Puteti genera facturi, cu ajutorul PayPal, iar cererea de plata se face printr-un formular, care nu are legatura cu soldul vostru PayPal. Cititi informatiile cu privire la taxele de primire a banilor, in urma unei cereri inaintate si terminati actiunea.

Incercati si alte servicii, oferite de PayPal, care variaza, mai ales in domeniul vanzarilor Interesati-va pe site, cu privire la serviciile aditionale oferite.

Etichete: bani, paypal, western union

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice om are posibilitatea sa castige mai multi bani si chiar sa devina bogat. De unde deducem...
Produsele cosmetice sunt destul de scumpe. In plus, vor deveni inutile rapid, daca nu stii sa le...
Cand vine vorba de cumparaturi, convingerea de masa este aceea ca articolele mai scumpe sunt si cele...