Pereti, renovari casa

Lista articolelor despre pereti si renovari casa pe AflaCum.ro

Articole despre pereti si renovari casa

Citeste cele mai noi articole despre pereti si renovari casa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pereti si renovari casa, pe AflaCum.ro!

Weekendul este momentul propice pentru renovarile din casa. Iata 8 astfel de proiecte:

1. Peticirea peretilor, cu chit, se poate face usor si rapid, daca aveti la indemana un spaclu. Dupa uscarea peticelor, puteti vopsi zonele afectate in culoarea corespunzatoare sau puteti vopsi intreaga incapere.

2. Renovarea caii de acces in casa, se poate face usor prin aplicarea unui strat de vopsea pe usa de la intrare, prin repararea balamalelor si a clantei, prin fixarea unui nou numar pe casa, prin montarea unei lustre noi langa intrare si prin amenajarea spatiului verde fin fata acesteia.

Vrei sa redecorezi locuinta? Te gandesti sa schimbi zugraveala clasica, de care pur si simplu te-ai plictisit? Ai varianta zugravelilor in dungi, care sunt foarte usor de adaptat si de interpretat, in functie de stilul fiecarei persoane. Mai mult aceste tipuri de zugraveli ofera o multitudine de optiuni in privinta culorilor, umbrelor, formei dungilor sau grosimii.

Tipuri de zugraveli in dungi:

1. In dungi verticale

Tapetul este din ce in ce mai utilizat in domeniul decoratiunilor interioare. Succesul se datoreaza, in primul rand, evolutiei tehnologice de imprimare. Practic, astazi, o mare varietate de modele noi si traditionale sunt tiparite mult mai usor, intr-o gama larga de culori si texturi.

Vrei sa pui tapet, dar nu esti sigur ca merita? Nu sta pe ganduri si nu te teme ca vei distruge vopseaua atunci cand te vei hotari sa il elimini! Iti aratam 4 metode sigure de a indeparta tapetul de pe pereti.

1. Pulverizeaza apa pe marginea hartiei si las-o sa patrunda. Indeparteaza, apoi, hartia, de la margini, cu o racleta de plastic. Ai grija sa pornesti din partea de jos si sa stergi imediat picaturile!

Culoarea bej poate fi neinteresata si plictisitoare, mai ales daca este aplicata pe peretii unei camere.

Iata cum puteti da culoare unei camere cu pereti bej:

- Alocati un buget pentru mobilier si accesorii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.