Perna, perna murdara

Lista articolelor despre perna si perna murdara pe AflaCum.ro

Articole despre perna si perna murdara

Citeste cele mai noi articole despre perna si perna murdara publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre perna si perna murdara, pe AflaCum.ro!

Ai perne de calitate,  dar vechi? Nu le arunca, mai ales daca au valoare sentimentala! Oricat de imbacsita ar fi pufoasa ta, ai o solutie perfecta de a o curata.

Multi dintre noi stim ca pernele, mai ales cele clasice, facute din fulgi, sunt foarte pretentioase la apa. Nu le poti spala chiar oricum! Spalate si uscate in mod eronat, acestea pot deveni impracticable. Si atunci ce te faci cu mizeria depozitata peste timp pe suprafetele lor? Simplu! Aplici metoda de mai jos.

Ai nevoie de:

Usturoiul este o planta excelenta pentru sanatate. Consumat regulat, combate celulele canceroase, detoxifica organismul si ajuta la reducerea grasimii corporale. Odata ce vei intelege cat de benefica este aceasta planta-minune pentru corp, vei putea, probabil, sa ignori aroma sa intepatoare. S-ar putea chiar sa dormi cu un catel de usturoi sub perna, dupa ce vei descoperi secretele sale formidabile!

De ce e bine sa pui usturoi sub perna inainte de culcare:

Te scapa de nasul infundat. Nasul se va desfunda cu ajutorul usturoiului. Se va intampla, deoarece aceasta planta contine un antibiotic puternic numit alicina, care se evapora incet din usturoi si combate germenii/ infectiile. Alicina dizolva mucusul. Procesul este gradual, dar merita. Dupa un timp de dormit cu usturoi sub perna, vei scapade congestia nazala si veti putea respira fara probleme.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.