Persoana iubita

Lista articolelor despre persoana iubita pe AflaCum.ro

Articole despre persoana iubita

Citeste cele mai noi articole despre persoana iubita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre persoana iubita, pe AflaCum.ro!

Iubirea neimpartasita este un sentiment unilateral, extrem de dureros, pentru persoana care il nutreste. Iata cum puteti face fata acestui tip de iubire:

1. Daca iubiti pe cineva fara ca acea persoana sa va impartaseasca sentimentele

Incercati sa constientizati faptul ca iubirea nu e o decizie constienta, astfel daca iubiti pe cineva si persoana respectiva nu are aceleasi sentimente, nu trebuie sa va simtiti tradati, deoarece nu o face in mod voluntar, pentru a va rani.

Depresia este greu de inteles, cu atat mai mult daca aceasta ne afecteaza persoana iubita.

Iata 5 lucruri bine de stiut despre depresie:

1. Aceasta afectiune nu este un act voit. Daca iubiti pe cineva care sufera de depresie, trebuie sa stiti ca persoana respectiva nu a ales acest lucru. Depresia e adesea cauzata de anumite dezechilibre chimice de la nivelul creierului, asadar nimeni nu-si poate induce intentionat aceasta stare.  

Nu exista nicio metoda 100% sigura prin care va puteti da seama ca cineva va iubeste cu adevarat, insa exista unele semne, care pot indica ca persoana iubita va raspunde la sentimente, in egala masura.

Iata cum puteti afla daca cineva va iubeste cu adevarat:

Daca persoana iubita va include in planurile sale de viitor si va vorbeste despre acestea ca despre un lucru firesc, atunci inseamna ca va impartaseste sentimentele.

Cucerirea unei fete este primul pas intr-o relatie. Urmatoarea etapa consta in starnirea interesului acesteia.

Iata cate sfaturi in acest sens:

Faceti-i viata palpitanta:

Cel mai important lucru intr-o relatie este sinceritatea. Iata cum puteti fi sinceri cu persoana iubita:

In primul rand trebuie sa constientizati ca omisiunea si minciuna sunt sinonime. Asadar pentru ca relatia cu persoana iubita sa mearga trebuie sa stiti ca e gresit sa o mintiti.

Ganditi-va la ce simte persoana iubita, insa spuneti-i intotdeauna adevarul chiar daca va suferi sau veti avea de suferit. Va veti simti mai bine daca ii veti spune adevarul, deoarece puteti gasi solutii impreuna.