Cum sa faci fata iubirii neimpartasite

 Cum sa faci fata iubirii neimpartasite

Iubirea neimpartasita este un sentiment unilateral, extrem de dureros, pentru persoana care il nutreste. Iata cum puteti face fata acestui tip de iubire:

1. Daca iubiti pe cineva fara ca acea persoana sa va impartaseasca sentimentele

Incercati sa constientizati faptul ca iubirea nu e o decizie constienta, astfel daca iubiti pe cineva si persoana respectiva nu are aceleasi sentimente, nu trebuie sa va simtiti tradati, deoarece nu o face in mod voluntar, pentru a va rani.

Trebuie sa stiti ca nu aveti nevoie de o anumita persoana pentru a fi fericiti si ca tocmai aceasta disperare poate indepartasi mai mult persoana iubita, care nu simte acelasi lucru.

Distantati-va de persoana care nu va impartaseste sentimentele, deoarece o relatie de orice fel cu aceasta nu este sanatoasa. Incercati sa nu pastrati legatura si acordati-va un timp de gandire, pentru a va analiza propriile sentimente si a lua ce mai buna decizie.

Bucurati-va de statutul de persoana singura, fara obligatii, deoarece nu trebuie sa va simtiti vinovavi ca ati pierdut ceva ce nu ati avut niciodata.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Consideratia fata de sentimentele celor din jur ajuta la rezolvarea conflictelor si la intarirea relatiilor interpersonale. Iata...
Relatiile sunt foarte importante pentru evolutia noastra socio-umana. Daca esti iubit/a si oferi iubire, viata ta va...
O relatie sanatoasa se bazeaza pe incredere. Din pacate, unii oameni nu pot trai fara sa-si insele...