Podea

Lista articolelor despre podea pe AflaCum.ro

Articole despre podea

Citeste cele mai noi articole despre podea publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre podea, pe AflaCum.ro!

Animalele de companie nu sunt foarte usor de intretinut, chiar daca par dragalase si prietenoase, deoarece pot fi pretentioase cand vine vorba de spatiul de locuit si nu numai. Iata de ce trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o podea potrivita

1. Mocheta este optiunea potrivita daca aveti animale de companie si locuiti la casa, deoarece atenueaza socul exercitat asupra talpilor si genunchilor acestora. Cand alegeti o mocheta trebuie sa aveti grija ca aceasta sa fie protejata impotriva petelor, sa nu aiba peri mari sub forma de bucle (pentru a evita accidentele) si sa fie fabricata din fibra de poliester, deoarece acesta e rezistent la pete.

2. Parchetul laminat imita podelele de lemn si este format din 3 straturi, cel de suprafata (vizibil), facut din oxid de aluminiu, care poate lua orice forma si poate avea orice culoare, stratul de mijloc, facut din diferite materiale, cel mai comun fiind MDF (placi aglomerate de lemn sau pal), facut sa reziste la umezeala (contraindicat animalelor alergice la lipici sau alte substante componente) si stratul de baza, facut fie din carton, fie din plastic laminat, rezistent la umezeala ( contraindicat daca animalul de companie are astm).

Curatarea suprafetelor podelelor dificile necesita aplicarea unor diferite metode, in functie de tipul de podea.

Nu este indicat sa curatati parchetul prin aceeasi metoda ca si gresia de portelan, insa majoritatea gospodinelor fac acest lucru, pentru a economisi timp si bani. Pentru a pastra suprafetele podelelor in buna stare, trebuie, insa, sa folositi o metoda diferita, pentru fiecare tip in parte.

A. Curatarea podelelor ceramice

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.