Pofta mancare tv

Lista articolelor despre pofta mancare tv pe AflaCum.ro

Articole despre pofta mancare tv

Citeste cele mai noi articole despre pofta mancare tv publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pofta mancare tv, pe AflaCum.ro!

Traim intr-o societate a boom-ului informational, in care putem vedea la tv tot felul de emisiuni informative, sociale sau de divertisment care pot educa, dar pot produce si mult rau. Dezinformarea, intoxicarea mediatica si indoctrinarea sunt principalele pericole care vin din aceasta zona. Pentru copilul tau, aceste emisiuni sunt cu atat mai nocive. Din fericire, exista productii tv care sa ajute la dezvoltarea celui mic. Emisiunile de gatit, spre exemplu, il vor ajuta sa manance sanatos si cu pofta!

Studiu. Privitul emisiunilor culinare ii va creste pofta de mancare copilului tau. Iata cum:

Multe mamici se confrunta cu lipsa de apetit din partea celor mici. Daca vrei sa-l stimulezi pe copil sa manance alimentele sanatoase pe care i le-ai pregatit, ai putea sa ii prezinti un spectacol culinar pentru copii! Oameni de stiinta au demonstrat ca aceste emisiuni au , in general, un efect pozitiv asupra comportamentelor si atitudinilor copiilor. Pe scurt, cel mic se va uita la emisiune, in timp ce va consuma cu pofta mancarea!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.