Poluare

Lista articolelor despre poluare pe AflaCum.ro

Articole despre poluare

Citeste cele mai noi articole despre poluare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre poluare, pe AflaCum.ro!

Oamenii polueaza. O fac cu buna-stiinta sau inconstient. Multe dintre actiunile banale pe care le intreprindem in mod cotidian pun osul la poluarea agresiva. Si nu ne referim la faptul ca mergi cu autoturismul personal la serviciu, in fiecare zi. Nu. Iata , in schimb, o lista de lucruri mai marunte pe care le faci si care duc la distrugerea lenta, dar sigura a ecosistemului. Si daca ai inca dubii sau privesti cu usurinta tema, iti amintim doar ca 1,3 miliarde de tone de mancare sunt aruncate anual si peste 100 milioane de animale mor pentru ca mananca plastic.

Actiuni poluante la care sa renunti sau pe care sa le reduci:

1. Consumi alimente fara moderatie si le depozitezi. Potrivit Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura, o treime din alimentele produse pentru consum uman - aproximativ 1,3 miliarde de tone- sunt irosite in fiecare an. Retine ca, pentru a produce o cantitate atat de mare de alimente, milioane de plante si copaci sunt sacrificate/i pe tot globul. Conform datelor, fructele si legumele sunt cele mai risipite produse, urmate de fructele de mare.

Poluarea sub forma de smog si monoxid de carbon afecteaza aerul in marile orase din lume, fiind extrem de periculoasa pentru oameni si pentru mediul inconjurator.

Iata cateva masuri de reducere a poluarii aerului:

Schimbati mijlocul de locomotie

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.