Porc kilograme pierdute dupa taiere

Lista articolelor despre porc kilograme pierdute dupa taiere pe AflaCum.ro

Articole despre porc kilograme pierdute dupa taiere

Citeste cele mai noi articole despre porc kilograme pierdute dupa taiere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre porc kilograme pierdute dupa taiere , pe AflaCum.ro!

Obisnuiesti sa tai porcul de Ignat? Sau preferi sa-l cumperi deja taiat? Oricare dintre variante e la mare cautare in Romania si vine cu avantajele si dezavantajele sale. De exemplu, un porc in viu costa mai putin per kilogram, insa , dupa taiere, pretul sau creste vizibil, deoarece se pierde un procentaj important din greutatea animalului.

Porc in viu. Cat costa un kilogram? In octombrie 2023, pretul unui kilogram de porc in viu se invartea intre 15 si 30 lei, in functie de specie. Ca de obicei, Mangalita este cea mai scumpa rasa de porci. Asadar, daca doresti sa cumperi un porc viu de 100 kilograme, va trebui sa scoti din buzunar minimum 1500 lei.

Carcasa de porc. Cat costa un kilogram? Tot in fermele specifice, carcasa de porc are un pret cuprins intre 25 si 35 de lei.  Mangalita este, evident, cea mai scumpa versiune de carne de porc in Romania.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.