Pozitie somn, perna

Lista articolelor despre pozitie somn si perna pe AflaCum.ro

Articole despre pozitie somn si perna

Citeste cele mai noi articole despre pozitie somn si perna publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pozitie somn si perna, pe AflaCum.ro!

Somnul este un proces esential pentru buna functionare a organismului. E necesar sa dormi intre 7 si 8 ore pe noapte. La fel de importanta este si pozitia in care te odihnesti. O pozitie nefireasca iti poate provoca diverse probleme de sanatate, cum ar fi durerile de spate.

Specialistii recomanda pozitia fetala pentru somn. Indiferent daca dormi pe stanga sau pe dreapta, ar fi bine sa adaugi o perna moale in aceasta rutina. Iata de ce e bine sa dormi cu o perna intre genunchi:

Ajuta la corectarea posturii. Unele pozitii de dormit sunt mai bune pentru coloana vertebrala decat altele, asa ca modul in care ne pozitionam corpul este de mare importanta. Multe studii au aratat ca intinderea asimetrica in pat poate provoca deteriorarea structurii coloanei vertebrale. Din acest motiv, e indicat sa adaugam o perna intre genunchi, atunci cand dormim in pozitie fetala. Ne vom odihni, astfel, intr-o pozitie de simetrie.

Usturoiul este o planta excelenta pentru sanatate. Consumat regulat, combate celulele canceroase, detoxifica organismul si ajuta la reducerea grasimii corporale. Odata ce vei intelege cat de benefica este aceasta planta-minune pentru corp, vei putea, probabil, sa ignori aroma sa intepatoare. S-ar putea chiar sa dormi cu un catel de usturoi sub perna, dupa ce vei descoperi secretele sale formidabile!

De ce e bine sa pui usturoi sub perna inainte de culcare:

Te scapa de nasul infundat. Nasul se va desfunda cu ajutorul usturoiului. Se va intampla, deoarece aceasta planta contine un antibiotic puternic numit alicina, care se evapora incet din usturoi si combate germenii/ infectiile. Alicina dizolva mucusul. Procesul este gradual, dar merita. Dupa un timp de dormit cu usturoi sub perna, vei scapade congestia nazala si veti putea respira fara probleme.

Ai perne de calitate,  dar vechi? Nu le arunca, mai ales daca au valoare sentimentala! Oricat de imbacsita ar fi pufoasa ta, ai o solutie perfecta de a o curata.

Multi dintre noi stim ca pernele, mai ales cele clasice, facute din fulgi, sunt foarte pretentioase la apa. Nu le poti spala chiar oricum! Spalate si uscate in mod eronat, acestea pot deveni impracticable. Si atunci ce te faci cu mizeria depozitata peste timp pe suprafetele lor? Simplu! Aplici metoda de mai jos.

Ai nevoie de:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.