Prevenire cancer

Lista articolelor despre prevenire cancer pe AflaCum.ro

Articole despre prevenire cancer

Citeste cele mai noi articole despre prevenire cancer publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre prevenire cancer, pe AflaCum.ro!

Orezul alb este mancarea de baza in multe tari, insa nu este la fel de sanatos ca si orezul brun, care are o valoare nutritiva superioara, deoarece este nerafinat si nedecorticat, fiind o sursa importanta de proteine, fibre, magneziu, fosfor, calciu, seleniu, potasiu si vitamine.

Iata 10 beneficii ale orezului brun:

1. Imbunatateste sanatatea sistemului cardiovascular, datorita continutului ridicat de fibre, ce impiedica blocarea arterelor.

Exista mai multe tipuri de cancer, insa toate pot duce la deces.

Unele pot fi tratate, iar altele nu au remediu. Majoritatea cazurilor de cancer evolueaza in timp si sunt cauzate de diferiti factori din viata personala, cum ar fi alimentatia, factorii genetici si mediul inconjurator.

Iata cum poate fi prevenit cancerul:

Citeste prospectul medicamentului Pycnogenol, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Prevenirea cancerului, a bolilor coronariene si cerebro-vasculare indeosebi la persoanele cu risc crescut (fumatori, persoane expuse poluarii si stresului) si prevenirea imbatranirii precoce.

Toate afectiunile in care sunt implicati radicalii liberi: afectiuni reumatismale, ateroscleroza, flebita, varice, hemoroizi, edeme, psoriazis, retinopatie diabetica, stari alergice (in special rinita si conjunctivita alergica). Datorita actiunii de refacere a puntilor de colagen din tegument este considerat un cosmetic intern. Stimularea imunitatii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.