Produse alimentare

Lista articolelor despre produse alimentare pe AflaCum.ro

Articole despre produse alimentare

Citeste cele mai noi articole despre produse alimentare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre produse alimentare, pe AflaCum.ro!

O serie de dulciuri si bauturi, printre care se numara bomboanele M&M, anumite sortimente de Coca-Cola si anumite produse Tic Tac, au disparut din magazinele americane. Produsele respective au devenit atat de cunoscute si de iubite incat nu sunt regretate doar in SUA, ci si in Romania.

Iata lista celor 6 produse alimentare care au fost scoase de la vanzare in SUA. Marketingul sau controversele din jurul acestora au reprezentat motivele principale in luarea acestor decizii.

1. Nachos de la Doritos cu aroma de guacamole. Productia a fost intrerupta in 2006 din ratiuni de marketing, dar si pentru ca mai multe voci s-au declarat nemultumite de aromele artificiale folosite la prepararea acestui tip de nachos. De altfel, pe punga era specificat faptul ca aroma de guacamole este obtinuta sintetic! Nici in Romania produsul nu mai exista, Doritos propunand alte tipuri de nachos in magazinele autohtone.

Exista mai multe motive pentru imbunatatirea simtului olfactiv, printre care se numara si faptul ca acesta are legatura cu papilele gustative sau ca mirosul dezvoltat este o conditie in cazul degustatorilor de vin, cafea, bere sau ceai.

Mai mult, un simt olfactiv bun va poate ajuta sa simtiti anumite mirosuri, care fac viata mai frumoasa, cum ar fi acela al persoanei iubite, al frunzelor de toamna sau al ploii de vara. Iata cum poate fi imbunatatit simtul olfactiv:

Acordati o atentie sporita starii actuale a simtului olfactiv. Cu cat il folositi mai mult, cu atata acesta se va imbunatati. Invatati sa descrieti diferite mirosuri. Puteti incerca sa mirositi anumite lucruri, legandu-va la ochi, pentru a vedea daca recunoasteti lucrurile respective.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.