Produse cosmetice

Lista articolelor despre produse cosmetice pe AflaCum.ro

Articole despre produse cosmetice

Citeste cele mai noi articole despre produse cosmetice publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre produse cosmetice, pe AflaCum.ro!

Femeile folosesc, in medie, 16 produse cosmetice in fiecare zi! Nu e de mirare, avand in vedere diversitatea de pe piata! Din pacate, in realitate, multe dintre aceste produse sunt ineficiente sau chiar periculoase.

Produse cosmetice care nu te-ajuta sau chiar sunt periculoase pentru pielea ta:

Ulei de cocos. In ultimii ani, acest produs a devenit foarte popular in randul cosmecticelor naturale. Este adesea folosit in loc de creme hidratante sau pentru curatarea pielii. Cu toate astea, uleiul de cocos nu functioneaza in orice situatie. Poate infunda porii si sa provoace acnee. Daca ai pielea grasa, ar trebui sa alegeti un alt produs pentru fata dumneavoastra.

Publicitatea ne induce, de multe ori, in eroare! Mai ales cand cautam ceva cu adevarat special si nu suntem atenti la detalii. Produsele de infrumusetare, spre exemplu, sunt si vor fi intotdeauna la mare cautare! Ce trebuie sa stii e faptul ca exista pe piata o multime de creme inutile, masti si seruri care promit multe si reusesc foarte putine sau...nu fac nimic!

Iata o lista de produse cosmetice de care nu ai nevoie:

1. Balsam pentru varfuri despicate. Nu exista un remediu cosmetic pentru tratarea firelor de par despicate! Seruri si balsamuri din aceasta gama nu fac altceva decat sa ofere un efect vizual de remediere, lipind, de fapt, varfurile despicate, pentru un timp. Singurul lucru sanatos, in aceasta situatie, este o tunsoare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.