Produse curatenie

Lista articolelor despre produse curatenie pe AflaCum.ro

Articole despre produse curatenie

Citeste cele mai noi articole despre produse curatenie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre produse curatenie, pe AflaCum.ro!

Multi oameni inca mai cred ca amestecarea diferitelor produse de curatenie creste eficienta. Nimic mai gresit! Unele combinatii nu doar ca nu cresc eficienta , ci sunt cu adevarat periculoase! Despre aceste combinatii, in cele ce urmeaza.

Produse de CURATENIE pe care NU e bine sa le AMESTECI:

1. Inalbitor si alcool. Combinatia acestor doua substante chimice produce cloroform si acid muriatic (clorhidric). Acestea pot provoca leziuni ale sistemului nervos, plamanilor, rinichilor, ficatului, ochilor si pielii. Mai mult, nivelurile ridicate de cloroform pot provoca ameteli, greata, lesin si chiar moarte.

Curatenia din casa este o mare provocare pentru orice gospodina. Bucataria si baia sunt locurile in care se straduiesc in permanenta sa pastreze curat. Iar pentru asta folosesc, de cele mai multe ori, produse de curatare pe baza de chimicale, fara sa inteleaga ca sunt nocive pentru organismul uman.

Din fericire, exista si alternative naturale pentru curatarea murdariei din casa. Astazi, iti prezentam un amestec care lasa locul curat, indiferent de suprafata!

Ai nevoie de:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.