Produse fake

Lista articolelor despre produse fake pe AflaCum.ro

Articole despre produse fake

Citeste cele mai noi articole despre produse fake publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre produse fake, pe AflaCum.ro!

Produsele contrafacute ajung pe toate pietele lumii, mai mult sau mai putin. Evident ca articolele cele mai cautate sunt si cele mai falsificate. In acest top nedorit al produselor copiate la nivel mondial, conduce Nike, urmata de Rayban, Rolex, Supreme si Louis Vuitton. Din fericire, exista diferente intre produsele autentice si cele false. Iti trebuie putina atentie la detalii si cateva cunostinte despre produsul de brand pe care urmeaza sa il cumperi.

Cum sa faci diferenta dintre un articol autentic si unul contrafacut. Zece exemple elocvente:

Tricouri Nike

Valoarea totala a marfurilor contrafacute din intreaga lume a depasit uriasa suma de 421 miliarde de euro, doar in 2019! Produsele fake sunt uneori atat de bune imitatii si au o raspandire atat de mare, incat devine dificil sa le deosebesti de produsele originale. Exista, din fericire, trucuri prin care poti afla daca un produs este sau nu autentic.

Cum sa deosebesti un produs original de unul contrafacut:

1. Nu exista detalii de contact. Adesea, de pe produsele fake lipsesc informatiile despre compania care a creat respectivul produs. Lipsesc, de asemenea, datele de contact. In cazul in care compania producatoare nu furnizeaza o adresa de e-mail, un site web sau un numar de telefon pentru a primi feedback de la client, ar trebui sa eviti cumpararea acelui produs. Cel mai probabil, vorbim despre un produs contrafacut!

Oricat de mult ar evolua societatea, produsele contrafacute nu dispar! Din contra, productia lor se intensifica, generand pierderi pentru guverne. In UE, vanzarile de haine, incaltamintea si accesoriile contrafacute inseamna 10% din totalul vanzarilor din acest sector. Pierderile cauzate de produsele fake din intreaga Europa insumeaza 43,3 miliarde de euro si 518 000 joburi.

Romania, pe piata produselor contrafacute:

- tara noastra se afla pe locul 3 in topul produselor contrafacute, cu pierderi, in fiecare an, de 403 milioane de euro si 27 613 locuri de munca. Doar Grecia si Bulgaria ne depasesc la acest capitol.

Citeste si: Cum sa recunosti un GADGET contrafacut. 6 semne clare!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.