Progesteron

Lista articolelor despre progesteron pe AflaCum.ro

Articole despre progesteron

Citeste cele mai noi articole despre progesteron publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre progesteron, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Utrogestan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: administrare orala: tulburari cauzate de o insuficienta secretie de progesteron.

Descriere

Citeste prospectul medicamentului Promastop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Mastodinii, congestii mamare premenstruale, distrofii benigne ale sanului - mastoze fibrochistice, fibroze mamare, mastoze fibrolipomatoase.

Prezentare farmaceutica: Crema continand: progesteron 1,500 g, vitamina E 0,06 g, hidrolizat de colagen HO2 5 g, excipienti pana la 100 g (tub a 40 g).

Actiune terapeutica: Hormon progestogen natural, are proprietati asemanatoare Medroxiprogesteronului (vezi), dar efectul este mai putin intens; nu este activ pe cale orala.

Prezentare farmaceutica: Fiole a 2 ml solutie uleioasa continand progesteron 25 mg (cutie cu 3 buc.).

Indicatii si mod de administrare: Injectii intramusculare profunde; in amenoree sau hipomenoree: 2 fiole (50 mg), cate una la interval de 2 zile, in a treia saptamana a ciclului (dupa pregatire estrogenica); in hipermenoree, dismenoree, sterilitate prin insuficienta luteala: cate o fiola in a 5-a si a 3-a zi inaintea menstruatiei; in avortul habitual: cate 1/2-1 fiola de 2 ori/saptamana, in primele 4 luni de sarcina; in iminenta de avort: 1-2 fiole zilnic, 4 zile, apoi 1/2-1 fiola de 2 ori/saptamana, pana la 4 luni ale sarcinii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.