Programul Operational Pescuit Afaceri Maritime

Lista articolelor despre Programul Operational Pescuit Afaceri Maritime pe AflaCum.ro

Articole despre Programul Operational Pescuit Afaceri Maritime

Citeste cele mai noi articole despre Programul Operational Pescuit Afaceri Maritime publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Programul Operational Pescuit Afaceri Maritime, pe AflaCum.ro!

Esti un pescar inrait? Te gandesti chiar ca poti deschide o afacere de pe urma acestui hobby? Nu e deloc imposibil. Poti accesa fonduri europene prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020. Suma maxima pe care o poti obtine de la stat este de 4 milioane de euro/proiect prin masura II.2 Investitii productive in acvacultura.

Care este perioada in care poti depune dosarul. Conform Directiei Generala de Pescuit - Autoritatea de Management pentru POPAM, apelul privind depunerea de cereri de finantare este deschis din 19 ianuarie si va fi activ pana pe 20 martie 2018.

Unde poti depune dosarul. Cererile de finantare si documentele anexate vor fi introduse si respectiv atasate online cu semnatura electronica in aplicatia electronica MySMIS2014. Gasesti aplicatia, aici.  Un solicitant poate depune o singura cerere de finantare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.