Cum sa deschizi o afacere in domeniul pescuitului. Statul te ajuta cu 4 milioane de euro

Cum sa deschizi o afacere in domeniul pescuitului. Statul te ajuta cu 4 milioane de euro

Esti un pescar inrait? Te gandesti chiar ca poti deschide o afacere de pe urma acestui hobby? Nu e deloc imposibil. Poti accesa fonduri europene prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020. Suma maxima pe care o poti obtine de la stat este de 4 milioane de euro/proiect prin masura II.2 Investitii productive in acvacultura.

Care este perioada in care poti depune dosarul. Conform Directiei Generala de Pescuit - Autoritatea de Management pentru POPAM, apelul privind depunerea de cereri de finantare este deschis din 19 ianuarie si va fi activ pana pe 20 martie 2018.

Unde poti depune dosarul. Cererile de finantare si documentele anexate vor fi introduse si respectiv atasate online cu semnatura electronica in aplicatia electronica MySMIS2014. Gasesti aplicatia, aici.  Un solicitant poate depune o singura cerere de finantare.

Conditii:

- daca doresti sa accezi fondurile destinate acestei masuri, e necesar sa indeplinesti cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in Ghidul Solicitantului aferent masurii. Procedura de evaluare si selectie este afisata pe site-ul www.ampeste.ro si este disponibila la cerere la sediile Centrelor Regionale AMPOPAM. Ghidul Solicitantului a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr.188 din data de 7.06.2017 si este publicat pe site-ul DGP-AMPOPAM, www.ampeste.ro.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pescarii din Romania si nu numai au primit o veste excelenta! Vor putea sa isi satisfaca mai...
Atunci cand mergeti la pescuit este important de stiut cum se pune momeala pe carlig, pentru ca...
Momeala de pescuit se alege in functie de tipurile de pesti, de mediul in care acestia traiesc...