Psihopat

Lista articolelor despre psihopat pe AflaCum.ro

Articole despre psihopat

Citeste cele mai noi articole despre psihopat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre psihopat, pe AflaCum.ro!

Circa 1% din populatia lumii este reprezentata de psihopati, potrivit unui studiu recent.Oamenii care sufera de aceasta dereglare se lupta cu exprimarea diferitelor tipuri de emotii, in special empatia, tristetea si teama. Totusi, psihologii cred ca se pot psihopatii se indragosti, dar modalitatile prin care isi exprima sentimentele si comunica in relatiile lor sunt cu totul diferite.

Cum se comporta psihopatii cand se indragostesc:

Pot fi capabili sa iubeasca. Exista diferite niveluri de psihopatie. Daca o persoana nu prezinta semne severe de psihopatie, este foarte probabil sa se poata indragosti. Psihopatii se pot simti singuri si doresc sa fie iubiti. Cu toate acestea, le este dificil sa creeze o relatie sanatoasa, din cauza lipsei de atasament emotional si a incapacitatii lor de a se deschide catre o alta persoana.

Psihopatii sunt persoanele care sufera de psihopatie, adica de o stare caracterizata prin tulburari de afectivitate, de comportament sau de caracter. Se spune despre aceste persoane ca nu sunt capabile de sentimente. Oamenii de stiinta combat, insa, aceasta credinta populara, demonstrand ca psihopatii sunt capabili de anumite trairi.

Iata o lista de sase comportamente psihopate pe care putini oameni le cunosc:

1. Psihopatii simt, au sentimente. Vorbim despre unele sentimente. Pentru ca, intr-adevar, oamenii cu astfel de tulburari nu cunosc frica si nici supararea. Pot trai, in schimb, sentimente precum bucuria sau dezgustul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.