Recuperare voce

Lista articolelor despre recuperare voce pe AflaCum.ro

Articole despre recuperare voce

Citeste cele mai noi articole despre recuperare voce publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre recuperare voce, pe AflaCum.ro!

Vocea unui om se poate pierde cu usurinta. A ragusi inseamna a inflama corzile vocale, laringele, in asa fel incat glasul se slabeste sau chiar se pierde! Pentru a evita o stare deloc confortabila, incearca sa nu tipi si sa nu canti prea tare.  Nu-ti cerem sa nu iti mai sustii echipa preferata pe stadion sau sa nu mai canti in baie cu patos, ci doar sa incerci o doza de echilibru, adica sa ai grija de vocea ta!

Vocea este importanta pentru toti oamenii, fiind cea mai simpla si eficienta cale de comunicare. Sigur, exista categorii sociale dependente de glas, deoarece il folosesc in meserie! (prezentator stiri, comentator sportiv, voice-over, cantaret etc)

Macar o data in viata, orice om isi pierde vocea. Fie ca ai pus osul la declansarea afectiunii sau te-a lovit o raceala urata, trebuie sa-ti recuperezi glasul rapid. Pentru aceasta e nevoie sa urmezi cativa pasi simpli si importanti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.