Refolosire resturi alimentare

Lista articolelor despre refolosire resturi alimentare pe AflaCum.ro

Articole despre refolosire resturi alimentare

Citeste cele mai noi articole despre refolosire resturi alimentare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre refolosire resturi alimentare, pe AflaCum.ro!

Omul modern arunca multa mancare. Doar in tara noastra, fiecare cetatean arunca, in medie, 130 kilograme de alimente in fiecare an! Asta inseamna risipa. Ar trebui sa invatam sa reintroducem in alimentatie resturile. Nu e atat de dificil. La fel de important: bugetul nostru ar avea de castigat destul de mult. Iata cum putem face asta!

Cum sa folosesti resturile alimentare. Pastrarea alimentelor:

1. Pune resturile cat poti de repede la pastrat. Cu cat refrigerezi/congelezi mai rapid alimentele ramase, cu atat acestea vor dura mai mult. Ca regula generala, ar trebui sa planifici refrigerarea resturilor in cel mult doua ore de la terminarea gatitului. Pe canicula, scurteaza aceasta perioada la o ora. Daca intentionezi sa refrigerezi resturile, pune-le in frigider. Pe de alta parte, daca doresti sa le ingheti, lasa-le la temeperatura camerei cateva minute inainte de a le transfera in congelator.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.