Remedii naturale, crampe menstruale

Lista articolelor despre remedii naturale si crampe menstruale pe AflaCum.ro

Articole despre remedii naturale si crampe menstruale

Citeste cele mai noi articole despre remedii naturale si crampe menstruale publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre remedii naturale si crampe menstruale, pe AflaCum.ro!

Iata cateva remedii naturale impotriva crampelor menstruale:  

Aplicati caldura pe burta. Puteti folosi o perna sau o patura electrica sau daca nu dispuneti de asa ceva un capac de oala incalzit sau un flacon cu apa calda.

Evitati alimentele si bauturile reci, deoarece acestea produc contractarea vaselor de sange din uter, cauzand crampe dureroase.

Crampele menstruale sunt cauzate de contractia uterului, care apasa anumite vase de sange, intrerupand oxigenarea acestora pe termen scurt.

Crampele menstruale usoare sunt ceva obisnuit, insa cele grave pot indica anumite probleme de sanatate.

Iata cateva remedii impotriva crampelor menstruale:

Tartrul dentar este un depozit organo-mineral care se formeaza pe suprafata dintilor de lapte, a dintilor permanenti si a dintilor pusi.

Acesta se formeaza in special la persoanele care au o igiena orala deficitara. Culoarea tartrului variaza de la galben la maro si se depune atunci cand dintii nu sunt bine curatati. Singura metoda prin care poti inlatura tartrul dentar este sa te speli pe dinti de cel putin doua ori pe zi. Daca nu te speli dupa fiecare masa, resturile de mancare sau de zahar raman pe dinti si in timp se transforma intr-o placa bacteriana. Asa se formeaza pe scurt tartrul, care netratat duce la aparitia cariilor, distrugand smaltul dintilor.

Exista cateva remedii naturale pentru inlaturarea tartrului. Iata care sunt:

Medicamentele folosite in tratarea acneei pot avea o serie de efecte secundare, ce includ pielea uscata, decolorarea sau iritarea zonei afectate.

Mai mult, acestea pot fi foarte scumpe, asadar este indicat sa optati pentru remedii naturale, in tratarea acneei, dupa cum urmeaza:

Masti naturale

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.