Retea socializare

Lista articolelor despre retea socializare pe AflaCum.ro

Articole despre retea socializare

Citeste cele mai noi articole despre retea socializare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre retea socializare, pe AflaCum.ro!

Snapchat este o retea de socializare populara si o aplicatie de mesaje pentru iOS si Android, care permite utilizatorilor sa trimita sau sa share-uiasca rapid poze, clipuri video scurte si sa faca videochat cu prietenii.

Puteti adauga diferite filtre distractive, texte sau puteti desena pe poze sau chiar in clipurile video, inainte de a le trimite cuiva.

Iata cum functioneaza efectele in Snapchat:

Vrei sa ai mai multi prieteni si sa pari interesant dar nu stii sa te remarci?

Iata trei metode prin care poti starni interesul celor din jur:

Reguli cu privire la conversatie

LinkedIn este o retea de socializare ce creeaza legaturi virtuale in mediul afacerilor, intre colaboratori.

Acest site mai permite conectarea cu colegii de munca, cautarea de joburi si oportunitati de afaceri si aderarea la diferite grupuri, in functie de interese si domenii de activitate.

Iata cateva metode de blocare si deblocare a unui membru LinkedIn:

Instagram este o retea de socializare prin care puteti sa va impartasiti pozele cu prietenii, fiind creata special pentru telefoanele mobile.

Totodata, este o retea rapida si usor de folosit – se ia o poza, se adauga filtre si un titlu si se da share.

Iata cum se creeaza un cont Instagram:

Facebook este cea mai populara retea de socializare din lume, avand, in prezent, un numar de 350 de milioane de membrii activi.

Fondatorul acestei retele extrem de utilizate este Mark Zuckerberg, care impreuna cu Eduardo Saverin, Chris Huges si Dustin Moskovitz au intentionat, initial, sa ia legatura cu fostii colegi de la Harvard, proiectul lor devenind in timp unul de succes, fiind extrem de popular in randul utilizatorilor de toate varstele.

In calitate de director general al Facebook, Mark Zuckerberg a fost implicat, de-a lungul anilor, intr-o serie de procese legate de drepturile intelectuale si confidentialitate. Acest lucru este inevitabil in cazul unei retele de socializare de asemenea aploare. Oamenii folosesc Facebook-ul pentru a lua legatura cu prieteni, familie si colegi. Insa, pe de alta parte, exista cazuri in care unele personalitati nu doresc sa fie gasite, din motive personale.