Cum poti impiedica pe cineva sa te gaseasca pe Facebook?

Articol scris de Marius Bercea
Cum poti impiedica pe cineva sa te gaseasca pe Facebook?

Facebook este cea mai populara retea de socializare din lume, avand, in prezent, un numar de 350 de milioane de membrii activi.

Fondatorul acestei retele extrem de utilizate este Mark Zuckerberg, care impreuna cu Eduardo Saverin, Chris Huges si Dustin Moskovitz au intentionat, initial, sa ia legatura cu fostii colegi de la Harvard, proiectul lor devenind in timp unul de succes, fiind extrem de popular in randul utilizatorilor de toate varstele.

In calitate de director general al Facebook, Mark Zuckerberg a fost implicat, de-a lungul anilor, intr-o serie de procese legate de drepturile intelectuale si confidentialitate. Acest lucru este inevitabil in cazul unei retele de socializare de asemenea aploare. Oamenii folosesc Facebook-ul pentru a lua legatura cu prieteni, familie si colegi. Insa, pe de alta parte, exista cazuri in care unele personalitati nu doresc sa fie gasite, din motive personale.

Iata cativa pasi simpli si usori, prin care puteti impiedica pe cineva sa va gaseasca pe Facebook:

1

Logati-va pe contul personal de Facebook.

2

Dati click pe “Settings”, in coltul din dreapta, sus al monitorului ( intre numele de pe Facebook si optiunea Logout).

3

Va aparea o bara de meniu verticala, cu optiunile: “Account, Privacy, Application si Help”.

4

Alegeti “Privacy.”

5

Vor aparea apoi cateva optiuni de confidentialitate, precum “Profile si Contact Information, Applications si Websites, Search si Block List.” ( Aici puteti alege cine va poate vedea informatiile personale, comentariile, fotografiile, video-urile, pe Facebook.).

6

Selectati “Search.” Vor aparea optiunile “Allow” (permiteti) sau “Disallow” (nu permiteti) persoanelor sa va gaseasca pe Facebook, precum si rezultatele cautarilor pe Yahoo, Google, etc.

7

Exista 2 optiuni vizibile: “Facebook Search Results” si “Public Search Results”.

8

Pentru Facebook Search Results, exista o bara de meniu verticala, din care puteti alege dintre optiunile “Everyone, Friends of Friends si Only Friends”.

9

Pentru Public Search Results, bifati “Allow” pentru ca bifa sa dispara, obtinand, astfel, confidentialitatea dorita. Motoarele de cautare vor arata doar informatiile publice, pe care le-ati selectat in setarea “Privacy”.

Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebookul este, ne place sau nu, o parte importanta din viata omului modern. Conform ultimelor date, celebra...
Facebook se modernizeaza la capitolele siguranta si confortul utilizatorului. Oamenii lui Zuckerberg au realizat un soft prin...
Facebook continua sa vina cu noutati pentru utilizatorii sai! Dupa ce mai marii site-ului de socializare au...