Rimel

Lista articolelor despre rimel pe AflaCum.ro

Articole despre rimel

Citeste cele mai noi articole despre rimel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rimel, pe AflaCum.ro!

Publicitatea este benefica, dar are si mari dezavantaje. Unul dintre ele? De multe ori, suntem convinsi sa cumparam lucruri nefolositoare si chiar periculoase. Azi, iti prezentam o lista de produse pe care cei mai multi dintre noi le folosim, desi oamenii de stiinta au demonstrat ca reprezinta o amenintare pentru sanatatea organismului.

1. Recipiente alimentare din plastic. Plasticul in sine nu e daunator. In schimb, componentele chimice pe care producatorii le folosesc pentru a face recipientele solide sunt foarte periculoase. Adesea, spalarea, incalzirea si contactul cu componentele alimentare declanseaza pericolele. Plasticul devine foarte toxic.

Sfaturi: 1. Nu folosi recipientele alimentare din plastic mai mult de 5 luni. 2. Nu incalzi mancare in recipiente de plastic la cuptorul cu microunde!

O simpla aplicare de machiaj poate starni intr-o clipa interes pentru aspectul tau.

In functie de aspectul pentru care ai de gand sa optezi, aplicarea corecta a machiajului iti poate da un aspect de o frumusete naturala sau cea a unui star de la Hollywood. Nu iti trebuie indemanarea expertilor cosmetici pentru a obtine ochi cu aspect deosebit.

Tehnicile de machiaj pot fi invatate, asa ca urmeaza cateva sfaturi de aplicare pentru a te ajuta. Lista de sugestii de mai jos te va ajuta sa iti alegi orice aspect pe care-l preferi.

Machiajul de seara trebuie sa fie mai special, mai sofisticat  decat machiajul de zi cu zi.

La  un eveniment monden ce are loc  seara, se cere un machiaj care, alaturi de o tinuta adecvata, trebuie sa scoata in evidenta frumusetea naturala.

Ce trebuie avut in vedere pentru realizarea unui machiaj de seara deosebit:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.