Cum sa ai grija de SANATATEA ta. Evita sa mai folosesti aceste PRODUSE!

Cum sa ai grija de SANATATEA ta. Evita sa mai folosesti aceste PRODUSE!

Publicitatea este benefica, dar are si mari dezavantaje. Unul dintre ele? De multe ori, suntem convinsi sa cumparam lucruri nefolositoare si chiar periculoase. Azi, iti prezentam o lista de produse pe care cei mai multi dintre noi le folosim, desi oamenii de stiinta au demonstrat ca reprezinta o amenintare pentru sanatatea organismului.

1. Recipiente alimentare din plastic. Plasticul in sine nu e daunator. In schimb, componentele chimice pe care producatorii le folosesc pentru a face recipientele solide sunt foarte periculoase. Adesea, spalarea, incalzirea si contactul cu componentele alimentare declanseaza pericolele. Plasticul devine foarte toxic.

Sfaturi: 1. Nu folosi recipientele alimentare din plastic mai mult de 5 luni. 2. Nu incalzi mancare in recipiente de plastic la cuptorul cu microunde!

2. Saboti(Crocs). Milioane de oameni poarta zilnic acest tip de incaltaminte, fara sa stie ca nu ofera o stabilitate atat de necesara calcaielor. Un calcai nefixat poate duce la diverse probleme, cum ar fi deformari ale piciorului, formarea de calusuri si dureri de picioare.

3. Rimel. Acorda o atentie deosebita ingredientelor din care este facut rimelul! Unele dintre componente, precum parabeni, aluminiu pulbere si propilen glicol, pot fi foarte periculoase pentru sanatatea ochilor tai. De asemenea, evita utilizarea rimelului de la alte femei(prietene, rude), deoarece poti contacta bacterii si ciuperci, care pot infecta ochii.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cumparaturile din hipermarket au devenit un mod de viata pentru cetateanul modern. E mai rapid si mai...
O simpla aplicare de machiaj poate starni intr-o clipa interes pentru aspectul tau. In functie de aspectul...
Machiajul de seara trebuie sa fie mai special, mai sofisticat decat machiajul de zi cu zi. La...