Riscuri, accidentari

Lista articolelor despre riscuri si accidentari pe AflaCum.ro

Articole despre riscuri si accidentari

Citeste cele mai noi articole despre riscuri si accidentari publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre riscuri si accidentari, pe AflaCum.ro!

Sportul este sanatos si distractiv in masura in care iti place ceea ce faci. Daca nu te mai pasioneaza ca la inceput sportul practicat, este timpul sa nu iti mai irosesti vremea cu el. Inseamna ca a venit momentul sa te ocupi de altceva care iti place mai mult si iti aduce imai multe satisfactii.

Daca stai in dubiu si iti este greu sa renunti  la sport, iata cateva indicii clare ca ceea ce faci nu ti se potriveste.

Recunoaste semnele. Astepti cu nerabdare sa mergi la antrenament sau nu ai nici o tragere de inima sa te antrenezi? Daca ai ajuns sa cauti scuze ca sa eviti antrenamentele, inseamna ca sportul nu este pentru tine. Cantareste bine beneficiile sportului practicat si pune-le in balanta cu dezavantajele lui.

Sportul si activitatile fizice ar trebui sa fie distractive, dar neatentia poate duce la accidentari grave. Iata cateva principii simple, pe care daca le respectati, atunci cand sunteti in miscare, puteti evita multe tipuri de accidentari:

1. Inţelegerea si respectarea regulilor. Odata ce va alegeti sportul, trebuie sa va asigurati ca stiti regulile acestuia. Puteti gasi online carti ce contin astfel de reguli sau puteti apela la diverse organizatii sportive in acest sens. Regulile nu asigura doar respectarea jocului, ci va ajuta, totodata, sa evitati accidentarile.

2. Utilizarea echipamentului de protectie. Chiar daca jucati la nivel de competitie, in mod profesional sau doar cu prietenii, ar trebui,intotdeauna, sa purtaţi echipament de protectie.

Carnea de pui este printre cele mai simple de gatit si printre cele mai sanatoase surse de proteine, Dar, pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie, trebuie sa avem foarte mare grija cu prelucrarea ei. In caz contrar, exista riscul intoxicarii, a infestarii cu salmonella sau alte bacterii.

Astfel ca decongelarea puiului este foarte importanta pentru siguranta alimentatiei noastre.

Iata cum se poate decongela cat mai sigur un pui:

In prealabil, carnea de pui trebuie impachetata bine si pusa in congelator in ziua in care a fost cumparata (in niciun caz carnea proaspata de pui nu trebuie sa fie pastrata in stare cruda mai mult de o zi).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.