Rochii de mireasa, voal

Lista articolelor despre rochii de mireasa si voal pe AflaCum.ro

Articole despre rochii de mireasa si voal

Citeste cele mai noi articole despre rochii de mireasa si voal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rochii de mireasa si voal, pe AflaCum.ro!

Daca esti o viitoare mireasa, iar rochia pe care o imbraci la nunta ti-a fost livrata cu cel putin cateva saptamani inainte de fericitul eveniment, iata cum o poti pastra fara sa se sifoneze.

Pastreaz-o pe manechin sau umeras. Desi pliurile si cutele de pe rochie sunt inevitabile, din momentul in care este livrata la usa ta, rochia de mireasa trebuie scoasa din cutia in care a fost ambalata si pusa pe umeras sau manechin in asa fel incat sa ramana intacta.

Tine cont de instructiuni. Scoate eticheta de pe rochie si citeste cu atentie instructiunile de ingrijire. Rochiile de mireasa sunt adeseori livrate cu un set de instructiuni care te invata cum sa iti calci vestimentatia de gala cu ajutorul fierului vertical cu aburi.

Daca esti in cautarea unui voal de mireasa perfect pentru rochia ta de mireasa, afla ce modele se poarta in 2019. Asigura-te ca voalul este in aceeasi nuanta cu rochia, dar si cu accesoriile aferente (manusi mireasa, capa mireasa) si apoi selecteaza lungimea potrivita.

Exista multe modele de voaluri mireasa scurte, medii si lungi, intr-un strat sau in mai multe straturi. Daca esti o mireasa minimalista, iti sugeram sa alegi un voal scurt, care sa aiba un strat numit blusher in partea din fata care sa iti acopere fata in biserica si un strat mai lung la spate.

Pentru mireasa extravaganta, cea mai buna alegere este voalul lung in stil spaniol, cu broderie din dantela. In 2019 se poarta atat voalurile clasice, pana la nivelul coatelor, cat si voaluri moderne cu diverse aplicatii. Acestea din urma sunt preferatele mireselor sofisticate.

Voalul de mireasa este accesoriul perfect pentru orice nunta autentic romaneasca. Daca ti-ai pus intrebarea de ce se poarta voalul de mireasa la nunta, atunci iti vom oferi raspunsurile de care ai nevoie in continuare.

Voalul de mireasa, intre superstitie si traditie

Traditia voalului de mireasa a inceput in Grecia Antica, iar mai tarziu, acest accesoriu a devenit un must have pentru nuntile traditionale, fiind purtat de placere si nu din superstitie. Din punct de vedere etimologic, cuvantul voal are origini latine si inseamna a ascunde sau a acoperi ceva. In cazul de fata este vorba despre chipul miresei.

Pentru viitoarele mirese care aleg natura ca spatiu pentru celebrarea casatoriei recomand rochiile vaporoase, cuceritoare prin naturalete si confort.

Organizarea unei nunti in mijlocul naturii iti da libertatea de a alege peisajul care sa fie cadrul nuntii tale, fara a fi ingradit de locatii de circumstanta.

Inspiratia din traditia romaneasca poate crea cadrul ideal pentru o rochie de mireasa fluida cu aer etno-sic, cu detalii preluate din zona iei traditionale, ia fiind filon de inspiratie pentru pictori si designeri din intreaga lume.

Rochia de mireasa este piesa de rezistenta a intregii nunti! Ea este personajul in jurul careia se tese povestea nuntii tale.

De cate ori ti s-a intamplat sa ai o idee clara in legatura cu o rochie, sa iti doriti chiar rochia pe care ai vazut-o in vitrina, sa o probezi si apoi sa descoperi ca nu era ceea ce iti imaginai?

Stim, de foarte multe ori! Tocmai de aceea, AflaCum.ro a intrebat pentru tine unul dintre cei mai renumiti designeri de rochii de mireasa de la noi, Luminita Cosleacara, si a aflat pentru tine raspunsul la intrebarea "Cum sa-mi aleg rochia de mireasa?".

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.