Rochii de mireasa

Lista articolelor despre rochii de mireasa pe AflaCum.ro

Articole despre rochii de mireasa

Citeste cele mai noi articole despre rochii de mireasa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rochii de mireasa, pe AflaCum.ro!

Pentru viitoarele mirese care aleg natura ca spatiu pentru celebrarea casatoriei recomand rochiile vaporoase, cuceritoare prin naturalete si confort.

Organizarea unei nunti in mijlocul naturii iti da libertatea de a alege peisajul care sa fie cadrul nuntii tale, fara a fi ingradit de locatii de circumstanta.

Inspiratia din traditia romaneasca poate crea cadrul ideal pentru o rochie de mireasa fluida cu aer etno-sic, cu detalii preluate din zona iei traditionale, ia fiind filon de inspiratie pentru pictori si designeri din intreaga lume.

Rochia de mireasa este piesa de rezistenta a intregii nunti! Ea este personajul in jurul careia se tese povestea nuntii tale.

De cate ori ti s-a intamplat sa ai o idee clara in legatura cu o rochie, sa iti doriti chiar rochia pe care ai vazut-o in vitrina, sa o probezi si apoi sa descoperi ca nu era ceea ce iti imaginai?

Stim, de foarte multe ori! Tocmai de aceea, AflaCum.ro a intrebat pentru tine unul dintre cei mai renumiti designeri de rochii de mireasa de la noi, Luminita Cosleacara, si a aflat pentru tine raspunsul la intrebarea "Cum sa-mi aleg rochia de mireasa?".

Daca esti o viitoare mireasa, iar rochia pe care o imbraci la nunta ti-a fost livrata cu cel putin cateva saptamani inainte de fericitul eveniment, iata cum o poti pastra fara sa se sifoneze.

Pastreaz-o pe manechin sau umeras. Desi pliurile si cutele de pe rochie sunt inevitabile, din momentul in care este livrata la usa ta, rochia de mireasa trebuie scoasa din cutia in care a fost ambalata si pusa pe umeras sau manechin in asa fel incat sa ramana intacta.

Tine cont de instructiuni. Scoate eticheta de pe rochie si citeste cu atentie instructiunile de ingrijire. Rochiile de mireasa sunt adeseori livrate cu un set de instructiuni care te invata cum sa iti calci vestimentatia de gala cu ajutorul fierului vertical cu aburi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.