Mireasa

Lista articolelor despre mireasa pe AflaCum.ro

Articole despre mireasa

Citeste cele mai noi articole despre mireasa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mireasa, pe AflaCum.ro!

Nasii de cununie trebuie sa se pregateasca sufleteste, dar si financiar pentru a deveni parintii spirituali ai un cuplu. In ceea ce o priveste pe nasa, iata de indatoriri are fata de mireasa si ce trebuie sa cumpere pentru nunta, conform traditiei.

Nasa va ajuta mireasa cu organizarea nuntii si o va sfatui in privinta achizitionarii rochiei de mireasa. In plus, aceasta va cumpara voalul si va participa la obiceiurile numite "gatitul miresei", respectiv "dezvelirea miresei". Puteti gasi voal de mireasa pe SelfEvents.ro!

Daca respecta traditiile din tara noastra, nasa plateste si buchetul miresei.

Marea varietate a tesaturilor si progresele tehnologice ale acestui domeniu fac ca alegerea materialelor pentru rochia de mireasa sa fie din ce in ce mai grea.

Primele criterii de alegere ale tesaturilor rochiei de mireasa sunt anotimpul si locatia evenimentului. Pentru nuntile care au loc toamna sau primavara devreme se pot alege ca si tesaturi pentru rochia de mireasa brocardul, catifeaua, duchesse-ul de matase si dantelele mai pline.

Taftul, tull-ul si matasea sunt potrivite pentru tot timpul anului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Desi multe dintre viitoarele mirese considera ca voalul nu mai este un accesoriu necesar, consider ca pastrarea...
Pentru viitoarele mirese care aleg natura ca spatiu pentru celebrarea casatoriei recomand rochiile vaporoase, cuceritoare prin naturalete...
Iata cateva sfaturi utile daca doriti sa organizati o petrecere a burlacitelor pentru o ruda sau pentru...
In timpul nuntii, cand mirele si mireasa se pregatesc sa isi spuna juramintele pentru a porni pe...
Rochia de mireasa, receptia, decoratiunile au un rol foarte important in planificarea unei nunti, insa elementul primordial...
Nunta este o adunare foarte speciala la care ia parte familia si prietenii. Planificarea regimului de sedere...