Romani strainatate

Lista articolelor despre romani strainatate pe AflaCum.ro

Articole despre romani strainatate

Citeste cele mai noi articole despre romani strainatate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre romani strainatate, pe AflaCum.ro!

Iti place sa vizitezi alte tari? Poate job-ul te obliga sa calatoresti mult? In oricare dintre situatii te-ai afla, trebuie sa te informezi cu privire la locul in care urmeaza sa traiesti o perioada, dar si cu privire la obiceiurile locului respectiv. Sunt comportamente care , fara sa-ti dai seama, ar putea jigni localnicii. Iata o serie de gesturi care nu sunt binevenite in anumite tari.

Ce nu trebuie sa faci in aceste tari:

Franta. Nu se mparte, de obicei, nota de plata. Francezilor nu prea le place sa vorbeasca despre bani, iar o impartire a notei de plata inseamna lipsa de educatie. Totusi, cand grupul este mai mare, fiecare isi plateste ce consuma. 

Cetatenii romani din tara si din strainatate isi aleg presedintele duminica, 2 noiembrie.

Fie ca locuiti in strainatate sau sunteti plecati din Romania in ziua alegerilor prezidentiale, pe 2 noiembrie 2014 "cetatenii romani aflati in strainatate in ziua scrutinului vor putea sa voteze la orice sectie de votare, in baza actelor de identitate prevazute de Biroul Electoral Central (BEC) in Decizia nr. 10/ 2014", a mentionat MAE intr-un comunicat citat de HotNews.ro.

Romanii au la dispozitie 294 de sectii de votare aflate in afara tarii noastre la data mentionata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.