Ruperea turtei fetite

Lista articolelor despre ruperea turtei fetite pe AflaCum.ro

Articole despre ruperea turtei fetite

Citeste cele mai noi articole despre ruperea turtei fetite publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ruperea turtei fetite, pe AflaCum.ro!

Primul eveniment major din viata unui copilas care a fost botezat este taierea motului pentru baieti, respectiv ruperea turtei in cazul fetelor. In timp ce botezul este un eveniment religios care se desfasoara la biserica, iar slujba este oficiata de un preot, la taierea motului lucrurile stau altfel, acesta fiind doar un obicei care se practica prin traditie in mai toate zonele din tara noastra.

Fie ca esti mama de baiat, fie ca esti mama de fata, daca vrei sa iei motul copilasului la varsta de un an, trebuie sa stii ce accesorii sa pregatesti pentru aceasta petrecere. Te poti consulta si cu nasa, care va indeplini ritualul de taiere a motului/rupere a turtei, dar in principiu, pentru a respecta traditia ai nevoie de urmatoarele lucruri:

- cutiuta pentru pastrarea suvitei de par. Aceasta poate fi realizata din lemn sau din material metalic. Cu siguranta ai cel putin una acasa de la botez,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.