Sandoz

Lista articolelor despre Sandoz pe AflaCum.ro

Articole despre Sandoz

Citeste cele mai noi articole despre Sandoz publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Sandoz, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Alendronat Sandoz 70 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul osteoporozei din post-menopauza. Alendronatul reduce riscul de fracturi vertebrale si de sold.

2. COMPOZITIE CALITATIVA SI CANTITATIVA

Acid ibandronic Sandoz se utilizeaza pentru prevenirea "evenimentelor osoase" (fracturi osoase sau complicatii osoase care necesita tratament) la pacientii cu cancer de san si metastaze osoase (cand cancerul s-a raspandit la nivelul oaselor).

Acid ibandronic Sandoz este un medicament care contine substanta activa acid ibandronic. El este disponibil sub forma de comprimate albe (50 mg).

Acid ibandronic Sandoz este un medicament "generic". Aceasta înseamna ca Acid ibandronic Sandoz este similar cu un "medicament de referinta" deja autorizat în Uniunea Europeana (UE). Medicamentul de referinta pentru Acid ibandronic Sandoz este Bondronat. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se consulta documentul de întrebari si raspunsuri disponibil aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.