Semne zodiacale, relatie cuplu

Lista articolelor despre semne zodiacale si relatie cuplu pe AflaCum.ro

Articole despre semne zodiacale si relatie cuplu

Citeste cele mai noi articole despre semne zodiacale si relatie cuplu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre semne zodiacale si relatie cuplu, pe AflaCum.ro!

Semnele zodiacale influenteaza comportamentul si personalitatea nativilor. Iata 6 lucruri bine de stiut daca aveti o relatie cu un Capricorn:

1. Nativii acestei zodii au standarde ridicate si prefera persoanele integre, oneste si corecte. Pentru capricorni, aspectul material nu este important, ci pun pret pe sufletul si modul de a fi al partenerului de cuplu.

2. Capricornii lucreaza din greu sa-si atinga telurile, fiind intru totul dedicati meseriei si foarte contiinciosi la locul de munca.

Relatiile de cuplu nu sunt usor de intretinut, iar acest lucru devine si mai greu, daca partenerul este indisponibil din punct de vedere emotional.

Iata 6 semne din care va puteti da seama de acest lucru:

1. Partenerul are o atitudine schimbatoare. De exemplu daca intr-o zi pare disponibil, in alta indisponibil sau daca ba vrea sa va mutati impreuna, ba nu vrea, inseamna ca acesta este indisponibil din punct de vedere emotional. Acest tip de persoane sunt foarte schimbatoare, alternand gandirea practica cu atitudinea sentimentala, iar o relatie de cuplu cu un astfel de partener nu va fi niciodata una reusita.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.