Sex femei

Lista articolelor despre sex femei pe AflaCum.ro

Articole despre sex femei

Citeste cele mai noi articole despre sex femei publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sex femei, pe AflaCum.ro!

Actual sexual este foarte important, atat pentru procreare, cat si pentru sentimentul de fericire la care orice om nutreste. Din pacate, abstinenta nu face rau doar psihicului uman, ci si fizicului, iar in cazul femeii semnele pot deveni evidente.

Iata ce se intampla in organismul unei femei daca nu face sex o perioada indelungata:

1. Senzatia de durere din timpul menstruatiei creste. Conform legendelor populare, actul sexual in timpul menstruatiei nu e deloc sanatos. Gresit! Acesta chiar ajuta! Uterul se contracta datorita orgasmului. iar sangele va fi eliminat mai repede. Astfel, crampele menstruale sunt atenuate.

Oamenii, fie ca vorbim despre barbati sau despre femei, sunt diferiti. De multe ori, sunt foarte discutate diferentele dintre barbat si femeie. Se vorbeste mai putin, insa, despre deosebirile din interiorul aceluiasi sex. Da! O femeie e diferita de alta, mai ales cand vine vorba de ingrijirea personala.

Sigur, exista actiuni psihosociale care le caracterizeaza, la un moment dat, pe toate reprezentantele sexului frumos. Vorbim de un tipar regasit de specialisti chiar inaintea unui act sexual. Concret, femeile actioneaza cam la fel cand stiu ca urmeaza sa experimenteze o noua partida....Sa vedem care sunt aceste comportamente asemanatoare:

1. Epilatul. Orice femeie care se respecta se va epila pentru partener, fie ca vorbim despre o relatie serioasa sau doar de o aventura. Igiena si aspectul sunt esentiale pentru a crea un cadru relaxat si pentru a lasa impresia dorita.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.