Sfaturi mame

Lista articolelor despre sfaturi mame pe AflaCum.ro

Articole despre sfaturi mame

Citeste cele mai noi articole despre sfaturi mame publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sfaturi mame, pe AflaCum.ro!

Viata unei femei se schimba complet in momentul in care devine mama. Ea traieste bucuria vietii, dar si cea mai mare responsabilitate. Se intampla la fel, indiferent de statutul social sau de nivelul financiar. De-a lungul sarcinii, celebra Kylie Jenner, caci despre ea vom scrie astazi, a fost foarte tacuta, refuzand sa dea detalii in presa. Imediat dupa ce a nascut-o pe Stormi, lucrurile s-au schimbat radical. Vedeta nu a ratat si nu rateaza nicio ocazie de a-si impartasi viata de mama cu admiratorii sai.

Cum sa fii o mama buna. 7 sfaturi parentale de la Kylie Jenner:

1. In ciuda despartirii, a pastrat o relatie decenta cu tatal copilului. Relatiile sunt, de multe ori, imprevizibile. De exemplu, o relatie grozava se poate transforma in haos, ceea ce duce, mai devreme sau mai tarziu, la despartire. Kylie Jenner si Travis Scott s-au intalnit ani buni, inainte de a o concepe pe Stormi. Mai tarziu, s-au despartit fara sa faca scandal in privinta custodiei. Au ales sa o creasca impreuna pe Stormi, chiar daca nu se mai intelegeau. Kylie a constientizat, practic, ca fiica ei are nevoie de ambii parinti pentru a creste armonios. Vedeta chiar a explicat situatia: Am ramas ca doi foarte buni prieteni. Amandoi o iubim pe Stormi si vrem ce este mai bun pentru ea. Ramanem conectati si coordonati.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.