Sinusuri, eliberare sinusuri

Lista articolelor despre sinusuri si eliberare sinusuri pe AflaCum.ro

Articole despre sinusuri si eliberare sinusuri

Citeste cele mai noi articole despre sinusuri si eliberare sinusuri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sinusuri si eliberare sinusuri, pe AflaCum.ro!

Sinusurile sunt cavitati pline cu aer, la nivelul fetei, captusite cu o mucoasa care secreta un mucus, care apoi este drenat prin milioane de cili, ca niste perisori.

Inflamarea mucoasei care le captuseste duce la o mai mare secretie de mucus, iar daca sunt si obstruate, de polipi de exemplu, acesta nu are pe unde sa iasa, ramane pe loc si de obicei se infecteaza.

Iata cateva metode de eliberare a sinusurilor:

Sinuzita consta in inflamarea acuta sau cronica a mucoasei care captuseste sinusurile nazale. Cand mucoasa este inflamata se blocheaza drenajul fluidului spre nas si gat, aparand durerile si presiunea in sinusuri.

Nu trebuie sa confunzi o simpla raceala cu sinuzita! De prima, scapi dupa 5-7 zile, in timp ce a doua se agraveaza dupa aceasta perioada!

Metode naturale de ameliorare a sinuzitei:

Sinusurile infundate nu reprezinta o afectiune serioasa, insa pot crea senzatii de disconfort si nu se vindeca de la sine.

Iata cum puteti sa va eliberati sinusurile, intr-un mod eficient:

- Stati departe de iritanti. Majoritatea oamenilor au sinusuri infundate, din cauza unor iritanti, precum: parul de animale, parfmurile sau fumul. Este indicat sa stati departe de acestea, iar daca faceti aceasta si simptomele se amelioreaza, puteti fi siguri ca acesti iritanti va infunda sinusurile.

- Beti ceai, de preferinta de plante, cum ar fi cel de menta, lamaie, Echinaceea si ghimbir. Puteti adaunga miere, daca nu suportati gustul in sine. Gustul picant si aburul cald al ceaiului, ajuta la decongestionarea sinusurilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.