Somn obiceiuri nesanatoase

Lista articolelor despre somn obiceiuri nesanatoase pe AflaCum.ro

Articole despre somn obiceiuri nesanatoase

Citeste cele mai noi articole despre somn obiceiuri nesanatoase publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre somn obiceiuri nesanatoase, pe AflaCum.ro!

Oamenii isi creeaza obiceiuri in orice zona a vietii. Nici somnul nu face exceptie. Din pacate, aceste traditii destinate odihnei de noapte sunt, in mare masura, nocive. E demonstrat stiintific, asa ca renunta cat de repede poti la ele!

Obiceiuri nesanatoase legate de somnul de noapte:

1. Dormi cinci ore. E suficient. Exista personalitati din toate domeniile care dorm foarte putin noaptea. Asta nu inseamna, insa, ca procedeaza bine pentru sanatate. Spre exemplu, fostul premier al Marii Britanii, Margaret Thatcher, dormea doar 4 ore pe noapte, in anumite perioade. La fel si cancelarul german Angela Merkel. Nu le luati ca exemple! Cercetatorii aduc contrargumente solide. Somnul insuficient noaptea, pe terme mediu si mai ales lung, creste riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare, cum ar fi atacul de cord si accidentul vascular cerebral. Majoritatea specialistilor recomanda o perioada de odihna de 7-8 ore pe noapte.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.