Spargere locuinta

Lista articolelor despre spargere locuinta pe AflaCum.ro

Articole despre spargere locuinta

Citeste cele mai noi articole despre spargere locuinta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre spargere locuinta, pe AflaCum.ro!

Casa ta nu mai e, din pacate, complet sigura, in zilele noastre. Hotii s-au adaptat vremurilor si reusesc sa pacaleasca multe sisteme de siguranta. Totusi, fara prea mare efort poti crea in locuinta ta locuri in care sa ascunzi cu succes obiecte de valoare. In cazul unui jaf, acestea vor fi in siguranta!

Iata o lista de locuri ascunse pe care nici cei mai priceputi hoti nu le pot depista:

1. Cartea scobita. Cu siguranta, cunosti acest truc din filme. Desi pare usor de depistat, acest truc este eficient, daca ai o multime de carti in biblioteca! Poti sa cumperi online o astfel de carte sau poti s-o pregatesti chiar tu, folosind un cutter.

Perioadele de vacanta pentru oamenii integrati social sunt, din pacate, zile de munca pentru cunoscutii hoti de locuinte. Pentru a preveni spargerea locuintei in perioada cat esti plecat in concediu, e nevoie sa iei cateva masuri. Iata care sunt acestea.

1. Cutia postala. Asigura-te ca nu ai parte de corespondenta, cat timp esti plecat in vacanta. O cutie postala plina, e semn clar pentru hoti ca in locuinta ta nu e nimeni de ceva vreme. Un imbold mai mult decat suficient pentru a-ti patrunde in casa si a fura tot ce considera de valoare. Poti ruga un vecin de incredere sa ia corespondenta(plus toatre pliantele care ajung in fata usii) in aceasta perioada!

2. Omul de incredere. Ideal ar fi sa ai o persoana apropiata(ruda, vecin) in zona, care sa ramana responsabil cu ingrijirea casei cat lipsesti(hranire animale, udare plante).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.