Substante toxice

Lista articolelor despre substante toxice pe AflaCum.ro

Articole despre substante toxice

Citeste cele mai noi articole despre substante toxice publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre substante toxice, pe AflaCum.ro!

Salteaua pe care dormi in fiecare seara e plina de substante toxice. Cum poti face sa nu le mai inhalezi? Exista o metoda naturala foarte simpla si eficienta!

Substantele toxice afecteaza sistemul imunitar, iar in timp il pot distruge. Iata ce substante nedorite respiri in fiecare noapte din saltea:

- acid boric - substanta iritanta care are rolul de a elimina gandacii; 

Detoxifierea este un proces de indepartare a substantelor toxice din organism.

Exista de mult timp o serie de diete, care promit rezultate scontate, in numai cateva zile, prin aplicarea de diferite metode.

Desi aceste diete nu s-au dovedit, din punct de vedere stintific, a indeparta toxinele din organismul uman, multi oameni sustin ca s-au simtit mai plini de energie in timpul si dupa astfel de diete de toxifiere, cel mai probabil datorita evitarii consumului de mancaruri procesate.

Toate produsele de curatenie ce se vand in magazine contin substante toxice care dauneaza  mediului si care pot avea, in timp, efecte negative si asupra sanatatii noastre.

Cele mai bune pentru sanatate si mediu sunt produsele ecologice pe care le poti prepara acasa, fara prea multi bani si fara mult efort.  De ce este mai bine astfel? Pentru ca vei ajunge sa faci curat in casa fara sa folosesti substante toxice pentru tine sau pentru mediu.

Foloseste bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu se foloseste la unele retete alimentare, la spalatul dintilor pentru albire, e chiar recomandat in cazul stomatitelor deci e un produs inofensiv sanatatii ba chiar omoara germenii. Amestecat cu apa si cu putin detergent lichid de vase reprezinta solutia perfecta pentru spalarea veselei dar si pentru degresarea si dezinfectarea acesteia.
Daca adaugati bicarbonat in masina de spalat rufe va ajuta la spalarea mai buna a rufelor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.