Sulfat

Lista articolelor despre sulfat pe AflaCum.ro

Articole despre sulfat

Citeste cele mai noi articole despre sulfat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sulfat, pe AflaCum.ro!

Sarea Epsom(sulfat de magneziu) sau sarea amara a fost denumita dupa un izvor salin din localitatea Epsom, Surrey Anglia. Este un produs uluitor, daca ne gandim la beneficiile pe care le aduce in organism(intern si extern). Despre toate acestea in cele ce urmeaza.

Sarea Epsom. Ce trateaza si cum:

- elimina ciuperca piciorului si te scapa de mirosul neplacut. Adauga un sfert de cana de sare Epsom intr-un lighean cu apa fierbinte. Tine picioarele in apa resepctiva circa un sfert de ora.

Citeste prospectul medicamentului Streptomicina, sulfat si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tuberculoza (in asociatie cu alte antituberculoase, pentru a evita dezvoltarea rezistentei); septicemie si endocardite cu streptococ viridans sau enterococ (in asociatie cu tetraciclina), pesta.

Prezentare farmaceutica: Flacoane continand streptomicina sulfat 1 g, sub forma de pulbere pentru prepararea de solutie injectabila.

Citeste prospectul medicamentului Sulfat de sparteina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tahicardie sinusala de natura vegetativa, eretism cardiac; inducerea travaliului la termen. Efectele sunt inconstante, folosirea este limitata.

Prezentare farmaceutica: Fiole a 1 ml solutie apoasa injectabila continand sparteina sulfat 20 mg (cutie cu 10 buc.).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.