Tacamuri, tacamuri farfurie

Lista articolelor despre tacamuri si tacamuri farfurie pe AflaCum.ro

Articole despre tacamuri si tacamuri farfurie

Citeste cele mai noi articole despre tacamuri si tacamuri farfurie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tacamuri si tacamuri farfurie, pe AflaCum.ro!

Modul in care te asezi la masa tine de educatie. La fel si felul in care mananci. Deasupra marginii mesei trebuie sa fie doar capul aplecat, nu si umerii. De aceea, e esential sa te asezi cu scaunul la o distanta optima de masa. Nici prea departe, nici prea aproape!

Asadar, e indicat sa miscam doar capul cand mancam, fara a da senzatia ca suntem roboti sau ca am intepenit. Fii atent, dar natural! Acum, ca am lamurit-o cu pozitia corpului la masa, sa vedem cum trebuie sa folosim tacamurile:

1. Lingura si cutitul - acestea vor sta in mana dreapta, cu exceptia stangacilor.

Desi pare usor de folosit, masina de spalat vase trebuie incarcata in asa fel, incat ustensilele, recipientele si oalele, ce trebuie spalate, sa nu intervina in vreun fel in procesul de curatare. Iata cateva sfaturi in acest sens:

1. Introduceti vasele din spate in fata. Astfel vesela sensibila va fi in siguranta si va exista mai mult spatiu.

2. Introduceti cutitele separat de restul tacamurilor, pentru ca ciclul se spalare sa fie mai rapid. Mai mult, pentru ca acestea sa fie curatate si igienizate in mod corespunzator este indicat sa le introduceti in masina de spalat cu varful in sus. 

Am cumparat, folosit, stricat, incercat, pretuit si aruncat multe feluri de tacamuri de-a lungul vietii.

Asa am aflat un secret: “Nu toate tacamurile sunt facute la fel”. Chiar si tacamurile cu preturi echivalente difera in anumite aspecte importante. Si nicaieri nu e atat de evident ca primesti pe masura a cat platesti, ca la optiunile pentru tacamuri.

Iata cateva argumente pentru a cumpara tacamuri noi sau a le inlocui pe cele vechi pentru cei care organizeaza nunti sau se ocupa de gospodarie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.