Telecomanda

Lista articolelor despre telecomanda pe AflaCum.ro

Articole despre telecomanda

Citeste cele mai noi articole despre telecomanda publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre telecomanda, pe AflaCum.ro!

Utilizezi un laptop sau un home theater PC pentru a reda clipuri de pe internet? In acest caz, ar fi bine sa inveti cum poti folosi telefonul pe post de telecomanda pe Netflix. Iti aratam cum, in cele ce urmeaza.

Netflix e proiectat sa functioneze pe orice: telefon, tableta, Android, Android TV si o serie larga de Smart TV-uri. Daca detii un Chromecast sau Apple TV, ai parte si de cunoscutul serviciu de streaming pe ecranul principal al interfetei. Cu toate acestea, foarte multi abonati se uita la Netflix pe laptop, pe desktop sau pe un HTPC conectat la TV. Indiferent de alegere, ar fi bine sa inveti cum se foloseste telefonul ca telecomanda pe Netflix. Nu e deloc complicat. Ai nevoie de o aplicatie instalata pe iOS/Android si de un program de tip server ce ruleaza pe Windows. Configurarea dureaza cateva minute.

Ce trebuie sa faci:

Chiar daca nu ai la indemana codurile necesare pentru programarea unei telecomenzi universale RCA, poti face acest lucru si manual.

Pentru a programa o telecomanda folosind cautarea manuala, citeste instructiunile de mai jos.Porneste dispozitivul caruia vrei sa-i setezi telecomanda. Acesta poate fi TV, video, DVD player, cable box etc.
 


Ia telecomanda in mana. Pentru etapele urmatoare vei folosi butoanele si functiile de pe telecomanda.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.