Telecomanda, netflix

Lista articolelor despre telecomanda si netflix pe AflaCum.ro

Articole despre telecomanda si netflix

Citeste cele mai noi articole despre telecomanda si netflix publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre telecomanda si netflix, pe AflaCum.ro!

Utilizezi un laptop sau un home theater PC pentru a reda clipuri de pe internet? In acest caz, ar fi bine sa inveti cum poti folosi telefonul pe post de telecomanda pe Netflix. Iti aratam cum, in cele ce urmeaza.

Netflix e proiectat sa functioneze pe orice: telefon, tableta, Android, Android TV si o serie larga de Smart TV-uri. Daca detii un Chromecast sau Apple TV, ai parte si de cunoscutul serviciu de streaming pe ecranul principal al interfetei. Cu toate acestea, foarte multi abonati se uita la Netflix pe laptop, pe desktop sau pe un HTPC conectat la TV. Indiferent de alegere, ar fi bine sa inveti cum se foloseste telefonul ca telecomanda pe Netflix. Nu e deloc complicat. Ai nevoie de o aplicatie instalata pe iOS/Android si de un program de tip server ce ruleaza pe Windows. Configurarea dureaza cateva minute.

Ce trebuie sa faci:

Netflix a schimbat politica de utilizare a conturilor in Romania! Ce presupune modificarea? De pe un singur cont se pot urmari filmele si serialele Netflix DOAR de la o singura adresa/locuinta. Altfel spus, asa-numitele abonamente la comun nu vor mai fi posibile decat cu o plata suplimentara!

Netflix. Ce s-a schimbat? Pana pe 24 mai 2023, un cont de Netlfix putea fi urmarit de pe mai multe IP-uri(adrese). De exemplu, pentru un abonament premium de 11,99 euro/luna, puteai urmari 4 dispozitive in mod simultan, fara a conta de unde sunt lansate acestea. Mai exact, numarul de dispozitive de urmarit in simultaneitate a ramasa acelasi, de 4, insa acestea nu mai pot fi urmarite decat din interiorul unei singure locuinte!

Netflix. Actualizare cu privire la folosirea la comun a contului cu alte locuinte. Fiecare abonat Netlfix din Romania a primit un mail in care este informat urmatoarele:

Netflix este o platforma online care pune la dispozitia abonatilor(contra cost – abonament fix) seriale, filme si documentare ce pot fi urmarite pe diferite dispozitive(tv smart, tableta, telefon, laptop, desktop). In Romania, ca si-n alte state, Netflix este lider pe segmentul sau. Odata abonat, orice utilizator primeste liste cu categorii. Unele pelicule sunt , evident, mai promovate decat altele, din diverse ratiuni. Exista, asadar, filme foarte bune care ne sunt recomandate, dar si productii la fel de bune care sunt ascunse in lista. Despre cateva dintre acestea din urma, ne-am propus sa scriem, astazi.

Filme celebre mai putin promovate pe Netflix:

1. The Stranger(1946). Acest film in regia lui Orson Welles spune povestea unui anchetator care nu-si gaseste linistea pana nu gaseste un fugar nazist ascuns in Connecticut. Un film invaluit in mister care a primit o multime aprecieri de-a lungul timpului.

Omul modern s-a obisnuit, in ultimii ani, cu platformele de streaming, cele care ofera filme de lungmetraj, seriale, dar si documentare contracost. In plina perioada de pandemie de coronavirus, principalele platforme din domeniu, Netflix, Warner Bros, sau Disney isi recalibreaza activitatea. 

Cum actioneaza Netflix in timpul pandemiei de Coronavirus. Platforma de streaming a luat masuri in privinta incercarii de a combate raspandirea CoVid-19. Practic, nu se vor mai filma, in urmatoarea perioada, filmele si serialele aflate in lucru pe teritoriul SUA si Canada. Pauza va fi de doua saptamani, cu posibilitatea de prelungire, daca situatia o cere. Reprezentantii companiei au declarat ca se urmeaza, astfel,  instructiunile guvernului, dar si ca se iau, in acest mod, toate toate masurile de precautie pentru sanatatea si siguranta oamenilor. La productii precum, Grace and Frankie, The Prom si Sex/Life nu se va mai lucra in urmatoarele 14 zile.

Cum actioneaza Disney in timpul pandemiei de Coronavirus. Si aceasta platforma a decis sa opreasca productiile pentru o scurta perioada. S-a luat in calcul sanatatea actorilor, dar si a echipelor care lucreaza in spatele camerelor de luat vedere. Filmarile vor fi reluate imediat ce coronavirusul nu va mai reprezenta o amenintare majora.

Vrei sa vizionezi un film pe repede inainte, fara a scapa, insa, scene importante? Ai posibilitatea de a mari viteza de redare a peliculei. Se poate in majoritatea playerelor care ruleaza pe site-urile de streaming, pe Youtube, pe Netflix sau chiar in cazul filmelor downloadate in computer.

Viteza de redare a metarialelor video este posibila, in general, de pe desktop sau de pe laptop.

Cum vizionezi un film online la viteza marita? Majoritatea site-urilor de speciatate ofera playerelor aceasta functie. De obicei, o regasesti in partea inferioara dreapta, ca in imaginea de mai jos. Iti sugeram sa alegi valorile 1,25 sau 1,5, deoarece la o viteza mai mare nivelul de perceptie va fi afectat.

Binge-watching. Iti spune ceva aceasta expresie ce provine din limba engleza? Daca nu, iti spunem noi ce inseamna. Este fenomenul cultural prin care petreci multe ore la rand  urmarind seriale. Exista, in zilele noastre, destule platforme care contracost sau chiar gratis ofera o multitudine de filme seriale. Atunci cand stai si urmaresti un astfel de program ore in sir, fara mari pauze, faci binge-wathcing. Dar sa vedem ce e bine si ce e rau in tot acest fenomen.

 Binge-watching. Cum explica oamenii de stiinta fenomenul.

Se pare ca dorinta celor mai mule persoane de a se uita o perioada mai lunga fara oprire la seriale tine de instinctele primare si de evolutie. Un asemenea periplu prin lumea creata in serial ne aduce bucurie, fericire, interactiune.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chiar daca nu ai la indemana codurile necesare pentru programarea unei telecomenzi universale RCA, poti face acest...