Tigaie ceramica utilizare

Lista articolelor despre tigaie ceramica utilizare pe AflaCum.ro

Articole despre tigaie ceramica utilizare

Citeste cele mai noi articole despre tigaie ceramica utilizare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tigaie ceramica utilizare, pe AflaCum.ro!

Tigaile de ceramica sunt la mare cautare, in ultima perioada, printre gospodine. E demonstrat ca sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Totusi, o folosire inadecvata, transforma tigaia din ceramica intr-un adevarat pericol.

Singura regula de care trebuie sa tii cont cand vine vorba de tigaia de ceramica este regula atentiei la folosire. Ai grija sa nu ciobesti vasul! Daca se intampla, din acel moment te sfatuim sa nu mai folosesti respectiva tigaie.

De ce periculoasa o tigaie din ceramica ciobita? Substante nocive pot ajunge in corp. Cele mai multe tigai de ceramica au doar invelisul din acest material. Pe interior, sunt facute din plumb, aluminiu sau cadmiu, care, conform specialistilor, ofera tigaii mai multa rezistenta. Din pacate, cand aceste metale se deterioreaza, ajung in alimente si apoi in organism. Se stie cat de nociv e plumbul, putand provoca dureri de stomac si chiar infertilitate!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.