Top familii

Lista articolelor despre top familii pe AflaCum.ro

Articole despre top familii

Citeste cele mai noi articole despre top familii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre top familii, pe AflaCum.ro!

Oamenii sunt biologic creati sa se simta atrasi de bebelusi, de fetele lor adorabile si de gesturile lor dragalase. Unii doresc atat de tare sa vada aceste figuri in jur, incat fac o multime de copii. A avea unul, trei, cinci sau chiar sapte copii nu e deloc surprinzator, insa exista familii mult mai numeroase, care au devenit chiar celebre. Despre acestea, in materialul urmator.

Cele mai numeroase familii devenite celebre:

1. Ziona. Tatal Ziona s-a nascut in India si s-a casatorit cu prima sa sotie, Zathiangi, la 17 ani. Are o familie cu 39 sotii si 94 copii! Familia este atat de numeroasa incat membrii sai pot consuma pana la 200 kilograme de orez si 130 kilograme de cartofi pe zi! Ziona & co locuiesc intr-o cladire cu 100 camere si se hranesc din productie proprie:  cresc animale si cultiva pamantul. Tatal Ziona este, de asemenea, liderul sectei crestine numita Chana pawl. Acesta are credinta ca, in curand, va guverna lumea impreuna cu Iisus...

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.