Umflatura ureche

Lista articolelor despre umflatura ureche pe AflaCum.ro

Articole despre umflatura ureche

Citeste cele mai noi articole despre umflatura ureche publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre umflatura ureche, pe AflaCum.ro!

Inflamatia(umflarea) urechii poate fi cauzata de mai multe afectiuni, de la infectie, reactie alergica, intepatura/muscatura de insecta, piercing, pana la o boala specifica. Inflamatia e, de obicei, dureroasa. Din fericire, exista mai multe metode prin care poti rezolva problema, de la remediile de casa pana la tratamentul clasic, adica cel medical.

Inflamatia urechii. Remedii la domiciliu:

1. Indeparteaza sursa inflamatiei/umflaturii, daca aceasta e cauzata de o reactie adversa. Daca, de exemplu, porti aparat auditiv, dopuri de urechi sau cercei, inflamarea urechii(intern/extern) poate fi cauzata de o reactie adversa. Pentru a reduce umflarea, mai intai trebuie sa elimini potentiala sursa a reactiei. Astfel, vei preveni agravarea situatiei. Reactii adverse care provoaca inflamatia urechii: sensibilitatea datorata unui nou piercing, precum si reactiile alergice cauzate de bijuterii, dopuri de urechi sau aparate auditive. Evita sa introduci obiecte in ureche(tampon de bumbac, sa zicem), deoarece exista riscul sa afectezi timpanul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.